TAFFY DE MEMORIE - JOCURI CU ANIMALE

TAFFY DE MEMORIE - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Taffy de Memorie:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam mereu sa aducem pentru voi cele mai interesante si cele mai noi jocuri pentru copii pe care voi sa le jucati gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc Boomerang din categoria de jocuri cu Taffy. Acesta este un nou joc online de memorie si de imperecheat, in care voi dragi copii trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece este un joc contra timp si cu cat mai putine incercari. Voi dragi copii o sa aveti in fata voastra o pancarda cu multe piese de memorie, iar voi dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp cat mai scurt, o sa reusiti sa gasiti toate imaginile de memorie cu personajele Taffy care sunt la fel. Voi trebuie sa intoarceti fiecare piesa de memorie cu Taffy si sa gasiti imaginea pereche a celei descoperite din cat mai putine incercari. Fiecare imperechere de success o sa va aduca foarte multe puncte, iar voi dragi copii o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu Taffy vor fi gata sa apara pe jocuri-friv.ro in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Taffy de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu taffy, jocuri de fete cu taffy, jocuri boomerang taffy 2019, taffy games ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 38 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Taffy de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Taffy de Memorie!

Made by www.firstpixel.info