ALERGARE INTRE AUTOBUZE SI METROU - JOCURI DE AVENTURA

ALERGARE INTRE AUTOBUZE SI METROU - JOCURI DE AVENTURA

Cele mai populare JOCURI DE AVENTURA

Descrierea jocului Alergare intre Autobuze si Metrou:
Un nou joc 3D de baieti si pentru copii apare astazi aici pe site-ul nostru si se numeste Alergare intre Autobuze si Metrou, un joc online Subway Surfers in care dragi copii trebuie sa alergati cat de repede puteti, astfel incat intr-un timp cat mai scurt sa reusiti sa vedeti cum putei sa acumulati cat mai multe puncte. Voi dragi copii trebuie sa fugiti de un politist care va urmareste, astfel ca trebuie sa fiti atenti si bine pregatiti, deoarece o sa aveti in fata voastra o gramada de obstacole si pericole pe care trebuie sa le evitati pentru a fi siguri ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii o sa reusiti sa colectati cat mai multe monede de aur. Pana in finalul acestui joc, trebuie sa stabiliti cate un nou record, astfel veti deveni cei mai buni Subway Surfers de pe site-ul nostru. O sa aveti o gramada de abilitati speciale pe care daca le colectati o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri 2019 cu Subway Surfers vor continua sa apara aici pe site-ul nostru intr-un timp cat mai scurt. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Alergare intre Autobuze si Metrou acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi de baieti, jocuri subway surfers online, jocuri 2019 cu subway surfers multiplayer online, jocuri gratis de aventura ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Alergare intre Autobuze si Metrou, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Alergare intre Autobuze si Metrou!

Made by www.firstpixel.info