CURSE IN VITEZA PE AUTOSTRADA GT - JOCURI CU MASINI

CURSE IN VITEZA PE AUTOSTRADA GT - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Curse in Viteza pe Autostrada GT:
Curse in Viteza pe Autostrada GT apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri de baieti in care o sa va demonstrati calitatile de soferi de curse. Voi dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, deoarece acesta este singurul mod in care o sa reusiti sa castigati o grammada de curse. Trebuie sa conduceti aceste masini 3D intr-un mod cat mai rapid, astfel o sa reusiti sa vedeti cum puteti sa va depasiti toti adversarii de pe autostrada. Trebuie sa fiti rapizi si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa nu faceti nici un accident pe autostrada, astfel o sa vedeti ca o sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe cu fiecare cursa pe autostrada pe care o veti castiga, iar noi dragi copii o sa continuam sa va aducem astfel de jocuri 2019 cu masini si jocuri de baieti 3D pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse in Viteza pe Autostrada GT acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti online, jocuri 3d online, jocuri 3d de curse, jocuri de baieti cu masini de curse ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 120 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse in Viteza pe Autostrada GT, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Curse in Viteza pe Autostrada GT!

Made by www.firstpixel.info