CREATOR DE EROI - JOCURI FRIV 2019

Cele mai populare JOCURI FRIV 2019

Descrierea jocului Creator de Eroi:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam ca in fiecare zi a saptamanii sa aducem pentru voi o gramada de jocuri pentru copii din diferite categorii interesante. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc din categoria de jocuri cu Xavier Raddler si Muzeul Secret, un nou joc pentru copii in care trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte. In acest joc, voi dragi copii o sa vedeti ca in interiorul acestui joc, Xavier are nevoie de noi supereroi pe care sa ii foloseasca in Muzeul Secret, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa creati noi personaje catm ai interesante. Trebuie sa creati fete de personaj, sa folositi coafuri, machiaje, accesorii dar si haine speciale pentru fiecare mic erou pe care il creati, astfel Xavier Raddler o sa fie fericit si o sa vedeti ca se va intoarce aici pe site-ul nostru alaturi de o gramada de alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Creator de Eroi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu xavier raddler, jocuri pentru copii cu eroi, jocuri de creat eroi, jocuri cu xavier raddler si muzeul secret ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 49 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Creator de Eroi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Creator de Eroi!

Made by www.firstpixel.info