SIMULATOR DE CURSE EXTREME - JOCURI CU MASINI

SIMULATOR DE CURSE EXTREME - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Simulator de Curse Extreme:
Simulator de Curse Extreme este cel mai nou joc online de baieti pe care il puteti juca gratuit chiar aici pe site-ul nostru, unde dragi prieteni o sa aveti ocazia sa va distrati si sa deveniti cei mai buni piloti de curse de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati puncte conducand foarte bine. Voi dragi copii o sa vedeti ca am pregatit un garaj intreg de masini 3D de curse, iar voi dragi copii trebuie sa le conduceti foarte bine si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa conduceti foarte bine si sa depasiti toate masinile contra carora o sa conduceti. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa va distrati de minune si o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri 3D cu masini de curse vor fi gata sa apara aici pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Curse Extreme acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini 3d, jocuri de curse cu masini online, jocuri 2019 cu masini de curse, jocuri 3d de curse ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 184 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Curse Extreme, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Curse Extreme!

Made by www.firstpixel.info