PARCATI MASINI REALE SI CLASICE - JOCURI CU MASINI

PARCATI MASINI REALE SI CLASICE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Masini Reale si Clasice:
Va asteptam intr-un numar cat mai mare si astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni avem pentru voi o gramada de provocari cu camioane si masini. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit pentru voi jocul Parcati Masini Reale si Clasice, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, puteti sa deveniti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru. Trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in acest joc de baieti, o sa ajungeti sa acumulati puncte cu fiecare parcare reusita. Trebuie sa fiti atenti si concentrati, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa nu loviti masina clasica 3D pe care o conduceti. Trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii cu masini 3D si camioane 3d vor fi gata sa apara pe site-ul nostru intr-un timp cat ma iscurt. Voi dragi copii o sa deveniti soferi din ce in ce mai priceputi si o sa vedeti ca noi jocuri 3D de baieti for fi gata sa apara in categoria de jocuri cu masini. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Masini Reale si Clasice acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu masini, jocuri 3d cu masini, jocuri cu masini de parcat, jocuri de parcat cu masini, jocuri de baieti cu masini 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 212 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Masini Reale si Clasice, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcati Masini Reale si Clasice!

Made by www.firstpixel.info