STICKMAN LUPTE DE STRADA 3D - JOCURI 3D

Cele mai populare JOCURI 3D

Descrierea jocului Stickman Lupte de Strada 3D:
Stickman Lupte de Strada 3D este cel mai nou joc online de baieti de pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece draig prieteni avem o gramada de jocuri pentru copii in care voi sa va distrati alaturi de personaje Stickman. In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca Stickman vine alaturi de o noua aventura de lupte, un joc 3D de lupte pentru copii, in care o sa aveti o gramada de oponenti pe care trebuie sa ii bateti pentru a reusi sa acumulati cat mai multe puncte. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca Stickman poate sa devina din ce in ce mai puternic, insa trebuie sa acumulati puncte. Castigati fiecare lupta de strada cu Stickman in acest joc online, insa trebuie sa fiti rapizi si sa va feriti de loviturile oponentilor vostri. Suntem siguri ca o sa va distrati si o sa vedeti ca o gramada de alte jocuri 3D de baieti si jocuri de lupte cu Stickman vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI si A, S, W, D.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Stickman Lupte de Strada 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d de baieti, jocuri noi cu stickman, jocuri de baieti cu stickman, jocuri pentru copii cu stickman, jocuri de aventura 3d ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 100 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Stickman Lupte de Strada 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Stickman Lupte de Strada 3D!

Made by www.firstpixel.info