INGRIJITOARE LA ZOO AMUZANTA - JOCURI CU ANIMALE

INGRIJITOARE LA ZOO AMUZANTA - JOCURI CU ANIMALE

Cele mai populare JOCURI CU ANIMALE

Descrierea jocului Ingrijitoare la Zoo Amuzanta:
Am pregtit mereu dragi copii aici pe site-ul nostru o gramada de jocuri online cu doctori si cu animale, iar astazi dragi prieteni o sa vedeti ca am adus unul dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, in care trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa o ajutati pe una dintre ingrijitoarele de le zoo sa fie cat mai sanatoase si sa arate cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti ca in cel mai scurt timp, voi dragi copii trebuie sa fiti doctori foarte buni si sa fiti siguri ca o sa ajungeti ca alaturi de aceasta fata ingrijitoare, o sa va jucati cu toate animalele de la zoo. O sa vedeti ca fata ingrijitoare va avea o gramada de rani pe care trebuie sa le ingrijiti cat mai bine si sa creati tratamente medicale speciale, astfel o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru copii cu animale de la zoo si jocuri de ingrijit fete vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ingrijitoare la Zoo Amuzanta acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 de fete, jocuri pentru fete, jocuri de ingrijit, jocuri cu doctori online, jocuri cu animale online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ingrijitoare la Zoo Amuzanta, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ingrijitoare la Zoo Amuzanta!

Made by www.firstpixel.info