SIMULATOR DE AUTOBUZ PE DEAL - JOCURI CU AUTOBUZE

SIMULATOR DE AUTOBUZ PE DEAL - JOCURI CU AUTOBUZE

Cele mai populare JOCURI CU AUTOBUZE

Descrierea jocului Simulator de Autobuz pe Deal:
Simulator de Autobuz pe Deal este cel mai nou joc 3D de baieti pe care il puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni mereu va asteptam alaturi de cele mai interesante provocari. Voi dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de condus masini 3D, in care o sa aveti pus la dispozitie un autobuz 3D, alaturi de care trebuie sa ajungeti la destinatie pe unele dintre cele mai dificile trasee de pe site-ul nostru. Voi dragi copii o sa conduceti aceste autobuze 3D pe drumuri abrupte si pe dealuri in acest joc simulator, astfel ca trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, astfel incat in cel mai scurt timp, sa ajungeti sa transportati cat mai multi oameni in siguranta pana la destinatie. Nu o sa fie usor deloc, insa o sa va distrati de minune, deoarece trebuie sa fiti siguri ca intr-un timp foarte scurt, o sa ajungeti ca alaturi de acest Autobuz 3D sa deveniti cei mai buni soferi, iar noi vom continua sa aducem alte jocuri de baieti si jocuri cu masini 3D pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Simulator de Autobuz pe Deal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu autobuze 3d, jocuri de baieti cu masini, jocuri cu masini 3d, jocuri de baieti 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 391 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Simulator de Autobuz pe Deal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Simulator de Autobuz pe Deal!

Made by www.firstpixel.info