ELLIE VACCIN PENTRU BEBELUS - JOCURI BARBIE

ELLIE VACCIN PENTRU BEBELUS - JOCURI BARBIE

Cele mai populare JOCURI BARBIE

Descrierea jocului Ellie Vaccin pentru Bebelus:
Ellie Vaccin de Bebelus este cel mai nou joc online de fete de pe site-ul nostru, in care dragi prieteni o sa vedeti ca am pregatit pentru voi unele dintre cele mai dragute jocuri pentru fete, pe care le puteti juca gratuit alaturi de personajele voastre preferate. Astazi, am adus un nou joc de fete cu Barbie, in care trebuie sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa deveniti cei mai buni doctori de bebelusi de pe site-ul nostru. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in acest joc cu Ellie si Barbie, o sa vedeti ca un bebelus Barbie are nevoie de injectii si vaccin pentru a se simti cat mai bine. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti ca in cel mai scurt timp, o sa va distrati alaturi de Ellie si Barbie, iar voi o sa aveti toate medicamentele si toate ustensilele medicale de care aveti nevoie, iar noi vom continua sa aducem noi jocuri 2019 cu Barbie si jocuri cu bebelusi pentru copii vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ellie Vaccin pentru Bebelus acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 barbie, jocuri barbie cu ellie, jocuri cu ellie bebelus, jocuri cu barbie bebelus ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 207 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ellie Vaccin pentru Bebelus, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ellie Vaccin pentru Bebelus!

Made by www.firstpixel.info