TORTURATI TROLLFACE - JOCURI DE BAIETI

Cele mai populare JOCURI DE BAIETI

Descrierea jocului Torturati Trollface:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde incercam ca in fiecare zi a saptamanii sa aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante si cele mai distractive jocuri pentru copii, pe care voi le jucati gratuit. Astazi, o sa vedeti ca am adus un nou joc de baieti numit Torturati Trollface, un joc pentru copii, in care dragi prieteni trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc de baieti, in care trebuie sa folositi topoare, arme cu gloante mari si mici, mitraliere, tunuri, caramizi, ciocane sau chiar si foc pentru a reusi sa torturati personajul Trollface. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii trebuie sa fiti siguri ca o sa reusiti sa folositi toate aceste obiecte cu mouse-ul si sa reusiti sa acumulati puncte foarte multe. Trebuie sa folositi toate obiectele, iar voi o sa acumulati puncte si o sa reusiti sa gasiti multe astfel de jocuri online de baieti pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Torturati Trollface acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu trollface, jocuri online cu trollface, toture the trollface games, jocuri pentru copii cu trollface ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 78 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Torturati Trollface, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Torturati Trollface!

Made by www.firstpixel.info