SWING OUT - JOCURI CU GUMBALL

Cele mai populare JOCURI CU GUMBALL

Descrierea jocului Swing Out:
Swing Out este cel mai nou joc online Cartoon Network, pe care dragi prieteni il puteti gasi chiar aici pe site-ul nostru in categoria de jocuri cu Gumball. Voi dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, alaturi de Gumball trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa acumulati o gramada de puncte, deoarece trebuie sa il ajutati pe bunul vostru prieten sa ajunga cat mai departe sarind de pe o sfoara laser pe mici bucati de pamant, care vor avea cate un steag in mijloc. Voi dragi copii trebuie sa il aruncati pe Gumball de pe o planeta plutitoare pe cealalta insa cat mai aproape de acest steag alb si rosu, astfel ca trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa acumulati foarte multe puncte, ceea ce nu o sa fie usor deloc, insa suntem siguri ca o sa va distrati de minune si o sa vedeti cum Gumball poate sa acumuleze foarte multe puncte si sa termine acest nou joc online Cartoon Network de aventura de pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Swing Out acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu gumball, jocuri online cu gumball, jocuri cartoon network cu gumball, jocuri pentru copii cu gumball ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 96 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Swing Out, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Swing Out!

Made by www.firstpixel.info