XAVIER RIDDLE EROI ASCUNSI - JOCURI PENTRU COPII

XAVIER RIDDLE EROI ASCUNSI - JOCURI PENTRU COPII

Cele mai populare JOCURI PENTRU COPII

Descrierea jocului Xavier Riddle Eroi Ascunsi:
Bine v-am regasit dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde aducem pentru voi unele dintre cele mai interesante jocuri pentru copi pe care voi le puteti vedea chiar aici pe site-ul nostru. Astazi, o sa vedeti ca am pregatit un nou joc din categoria de jocuri cu Xavier Riddle Muzeul Secret, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati cat mai multe puncte alaturi de Xavier Riddle, deoarece trebuie sa faceti tot posibilul sa acumulati o gramada de puncte reusind sa il ajutati pe personajul principal sa gaseasca toti eroii din muzeul secret. Acest lucru nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa va puteti folosi doar de mouse-ul vostru si de ochii ageri, astfel incat sa cautati in intregul muzeu si sa fiti siguri ca o sa reusiti sa acumulati o gramada de puncte si sa faceti tot posibilul ca alaturi de toti prietenii vostri, o sa reusiti sa ajungeti foarte departe in acest joc de baieti si de fete. Voi dragi prieteni trebuie sa cautati in fiecare loc din muzeul secret dupa fiecare erou ascuns, iar noi suntem siguri ca Xavier Riddle va reveni pe site-ul nostru alaturi de multe alte jocuri pentru copii si jocuri de gradinita si educative pe care sa le jucati gratuit. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Xavier Riddle Eroi Ascunsi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu xavier riddle, jocuri online cu xavier riddle si muzeul secret, jocuri pentru copii cu xavier rriddle, jocuri de baieti cu xavier riddle si muzeul secret ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 43 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Xavier Riddle Eroi Ascunsi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Xavier Riddle Eroi Ascunsi!

Made by www.firstpixel.info