VRAJITORUL TIMPULUI - JOCURI CU CLARENCE

VRAJITORUL TIMPULUI - JOCURI CU CLARENCE

Cele mai populare JOCURI CU CLARENCE

Descrierea jocului Vrajitorul Timpului:
Unul dintre cele mai interesante jocuri Cartoon Network din aceasta saptamana apare astazi aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de aventura din categoria de jocuri cu Clarence, in care trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum puteti sa acumulati cat mai multe puncte, deoarece trebuie sa faceti tot posibilul sa il ajutati pe Clarence, unul dintre personajele Cartoon Network de pe site-ul nostru, iar el are nevoie de voi sa ajunga sa termine aceasta noua aventura. Chiar daca nu o sa fie usor deloc, voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa sariti peste fiecare obstacol si pericol pe care il intalniti folosind tasta SPACE, astfel alaturi de Clarence o sa reusiti sa terminati toate nivelele pe care le deschideti si o sa vedeti cum diferite alte jocuri 2019 cu Clarence si alte personaje Cartoon Network vor continua sa apara pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D is tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Vrajitorul Timpului acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri gratis cu clarence, jocuri cartoon network cu clarence, jocuri de aventura cu clarence, jocuri 2019 cartoon network, time wizard online games ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 71 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Vrajitorul Timpului, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Vrajitorul Timpului!

Made by www.firstpixel.info