TEEN TITANS GO TURNUL DE PUTERE - JOCURI CU TINERII TITANI

TEEN TITANS GO TURNUL DE PUTERE - JOCURI CU TINERII TITANI

Cele mai populare JOCURI CU TINERII TITANI

Descrierea jocului Teen Titans Go Turnul de Putere:
Toate personajele voastre preferate de pe Cartoon Network apar chiar aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi copii o sa vedeti ca astazi am pregatit pentru voi o super provocare interesanta din categoria de jocuri cu Tinerii Titani. Acesta este un nou joc online de baieti si de aventura, in care trebuie sa fiti foarte bine pregatiti, deoarece este un nou joc online de aventura cu supereroi, in care alaturi de Robin, unul dintre supereroii Tinerii Titani, trebuie sa folositi tastele A, S, W, D sa va miscati prin fiecare labirint si tunel pe care noi l-am pregatit in aceasta noua aventura. Voi dragi copii o sa vedeti ca veti intalni in fata voastra foarte multi raufacatori, iar voi trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte reusind sa deveniti cei mai puternici supereroi. Robin va avea arme speciale din seiful Tinerii Titani, iar voi trebuie sa le folositi pe fiecare in parte, astfel incat in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa acumulati o gramada de puncte si o sa vedeti ca diferite alte jocuri de baieti vor continua sa apara aici pe site-ul nostru in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si tasta SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Teen Titans Go Turnul de Putere acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de baieti cu tinerii titani, jocuri pentru copii cu tinerii titani, jocuri noi cu tinerii titani, jocuri de aventura cu robin, jocuri cu robin tinerii titani ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 116 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Teen Titans Go Turnul de Putere, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Teen Titans Go Turnul de Putere!

Made by www.firstpixel.info