CAPCANA SCOOBY - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Capcana Scooby:
Va aducem si astazi dragi prieteni aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro o noua provocare online din categoria de jocuri cu Scooby Doo. Acest nou joc pentru copii este unul de aventura si este numi Capcana Scooby, un joc online gratuit de pe Cartoon Network, in care o sa vedeti ca alaturi de Scooby Doo, trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte atenti, deoarece dragi prieteni o sa vedeti ca bunul vostru prieten are nevoie de ajutorul vostru sa acumuleze cat mai multe puncte, deoarece acesta este un nou joc online de aventura, in care trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, sa treceti alaturi de Scooby Doo pe langa foarte multe stafii si foarte multi monstrii, astfel incat sa acumulati puncte. Telul vostru principal in acest joc online de baieti este sa ajungeti la echipa intreaga de vanat monstrii si fantome, ceea ce nu o sa fie usor deloc. Voi dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa il ajutati pe Scooby Doo sa ajunga cat mai departe in aceasta noua aventura, iar noi suntem siguri ca o sa intalniti foarte multe alte jocuri Cartoon Network pe care sa le jucati gratuit online. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si SPACE.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Capcana Scooby acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pentru copii cu scooby doo, jocuri 2019 cu scooby doo, jocuri de baieti cu scooby doo, jocuri de aventura cu scooby doo ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 283 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Capcana Scooby, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Capcana Scooby!

Made by www.firstpixel.info