CRUSH TO PARTY CHRISTMAS EDITION - JOCURI CU MOS CRACIUN

CRUSH TO PARTY CHRISTMAS EDITION - JOCURI CU MOS CRACIUN

Cele mai populare JOCURI CU MOS CRACIUN

Descrierea jocului Crush to Party Christmas Edition:
Am adus si astazi dragi copii aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unele dintre cele mai interesante jocuri online, iar voi dragi prieteni o sa vedeti ca Mos Craciun si-a facut pentru prima oara aparitia aici pe site-ul nostru, unde o sa gasiti de astazi jocul Crush to Party Christmas Edition, un joc online Bejeweled, de decorat si de indemanare, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte rapizi si atenti pentru a fi siguri ca o sa reusiti sa acumulati cat mai multe puncte intr-un timp cat mai scurt. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi copii o sa vedeti ca astazi, trebuie sa fiti foarte rapizi si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este singurul mod in care alaturi de Mos Craciun, o sa ajungeti sa faceti una dintre cele mai dragute si cele mai interesante petreceri de Craciun de pe site-ul nostru. Nu o safie usor deloc, deoarece este un joc Bejeweled special, in care Mos Craciun a pregatit diferite iconite cu care trebuie sa umpleti imaginea, astfel ca trebuie sa apasati cu mouse-ul pe aceste iconite si sa fiti siguri ca o sa ajungeti sa acumulati foarte multe puncte, iar voi dragi copii o sa vedeti ca Mos Craciun o sa va dea cel mai mare punctaj. Nu o sa fie usor deloc, deoarece dragi prieteni trebuie sa faceti tot posibilul sa folositi punctele si sa luati o gramada de decoratii pentru petrecerea de Craciun pe care o veti organiza alaturi de Mos Craciun. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Crush to Party Christmas Edition acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu mos craciun, jocuri pentru copii cu mos craciun, jocuri de decorat de craciun, jocuri cu petreceri de craciun online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 254 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Crush to Party Christmas Edition, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Crush to Party Christmas Edition!

Made by www.firstpixel.info