PARCATI MASINI DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

PARCATI MASINI DE POLITIE - JOCURI CU MASINI

Cele mai populare JOCURI CU MASINI

Descrierea jocului Parcati Masini de Politie:
Va aducem si astazi dragi copii un nou joc 3D de baieti si jocuri 3D cu masini pe care sa il jucati gratuit pe telefon si pe tableta, in care dragi prieteni o sa aveti ocazia ca pentru prima oara, sa ajungeti sa acumulati cat mai multe puncte. Acesta este un nou joc 3D cu masini de politie, in care dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti si foarte bine pregatiti, deoarece acesta este un nou joc de parcat si de condus masini, astfel ca trebuie sa demonstrati ca sunteti cei mai buni soferi de pe site-ul nostru. In acest joc de baieti, voi dragi copii o sa vedeti ca astazi, am pregatit o gramada de masini 3D de politie, pe care trebuie sa le conduceti cat mai bine in fiecare nivel. Voi dragi copii o sa vedeti ca nivelele vor avea un drum foarte ingust, in care voi trebuie sa conduceti aceste masini de politie fara sa faceti accident de nici un paramet, astfel ca trebuie sa fiti foarte bine pregatiti si sa reusiti ca in cel mai scurt timp, sa ajungeti la finalul traseului si sa parcati in siguranta fiecare masina 3D de politie de pe site-ul nostru, iar voi o sa gasiti in continuare pe site-ul nostru o gramada de alte jocuri pentru copii pe care sa le jucati gratuit alaturi de toti prietenii vostri. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele SAGETI.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Parcati Masini de Politie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 3d cu masini, jocuri 3d cu politisti, jocuri cu masini de politie, jocuri de parcat masini 3d online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 259 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Parcati Masini de Politie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Parcati Masini de Politie!

Made by www.firstpixel.info