MASINI DE RAZBOI BATALIA TANCURILOR - JOCURI CU TANCURI

MASINI DE RAZBOI BATALIA TANCURILOR - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Masini de Razboi Batalia Tancurilor:
Masini de Razboi Batalia Tancurilor este noul nostru joc online de pe jocuri-friv.ro, iar noi suntem siguri ca o sa va distrati de minune, deoarece dragi copii o sa vedeti ca acesta este un nou joc online de baieti in care o sa conduceti tancuri 3D. In acest joc online pentru copii, o sa vedeti ca un tanc 3D trebuie sa fie condus cat mai bine, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul sa vedeti cum in cel mai scurt timp, voi sa conduceti aceste tancuri 3D cat mai bine. Trebuie sa ajungeti cat mai repede si cat mai aproape de tintele pe care trebuie sa impuscati cu tunul tancului 3D, astfel ca trebuie sa fiti bine pregatiti si sa folositi tastele A, S, W, D pentru a conduce tancul si mouse-ul pentru a control tunul si pentru a avea o tinta cat mai precisa. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa vedeti cum in cel mai scurt timp, aici pe site-ul nostru o sa deveniti cei mai buni piloti de tancuri si cei mai buni soldati, iar noi vom continua sa pregatim astfel de jocuri 3D cu diferite alte tipuri de masini si camioane pe care voi sa le conduceti folosindu-va doar de tastatura. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind tastele A, S, W, D si MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Masini de Razboi Batalia Tancurilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri noi cu tancuri 3d, jocuri de baieti cu tancuri 3d, jocuri de baieti 3d, jocuri cu impuscaturi cu tancul, jocuri 3d cu impuscaturi online ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 107 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Masini de Razboi Batalia Tancurilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Masini de Razboi Batalia Tancurilor!

Made by www.firstpixel.info