BFF SEARA IN ORAS - JOCURI CU PRINTESE

BFF SEARA IN ORAS - JOCURI CU PRINTESE

Cele mai populare JOCURI CU PRINTESE

Descrierea jocului BFF Seara in Oras:
Intrati aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro, unde dragi prieteni incercam sa pregatim in fiecare zi cele mai dragute si cele mai moderne jocuri online. Astazi, am pregatit pentru voi jocul BFF Seara in Oras, in care dragi copii o sa va intalniti alaturi de personajele voastre preferate. O sa vedeti ca astazi, Ariel din Mica Sirena, Elsa din Regatul de Gheata si Rapunzel care dragi prieteni o sa vedeti ca astazi, am pregatit pentru voi unul dintre cele mai dragute si cele mai interesante jocuri de machiat, de imbracat si de coafat. Voi dragi copii o sa vedeti ca in acest joc pentru copii, o sa reusiti sa vedeti ca Ariel, Rapunzel si Elsa sunt cele mai bune prietene, iar ele astazi isi doresc sa mearga seara in oras, astfel ca trebuie sa faceti tot posibilul ca in cel mai scurt timp, o sa reusiti sa faceti alegerile potrivite, pentru ca fiecare printesa Disney sa arate cat mai bine in aceasta seara in oras, iar voi dragi copii o sa vedeti ca fiecare printesa Disney va fi draguta si moderna, iar voi o sa vedeti ca diferite alte jocuri pentru fete vor continua sa apara pe site-ul nostru. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului BFF Seara in Oras acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri pe telefon cu printese disney, jocuri cu ariel si rapunzel, jocuri de imbracat cu elsa, jocuri de fete cu elsa de imbracat ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 129 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre BFF Seara in Oras, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul BFF Seara in Oras!

Made by www.firstpixel.info