MIRUNA VETERINAR AVENTURIER - JOCURI CU DOCTORI

MIRUNA VETERINAR AVENTURIER - JOCURI CU DOCTORI

Cele mai populare JOCURI CU DOCTORI

Descrierea jocului Miruna Veterinar Aventurier:
Unul dintre cele mai interesante jocuri online cu animale apare astazi aici pe site-ul nostru unul dintre cele mai interesante jocuri cu doctori. In acest joc pentru copii, in care Miruna va fi personajul principal. In acest joc online de fete, voi dragi prieteni trebuie sa fiti foarte atenti, deoarece Miruna este cel mai nou personaj doctor veterinar de pe site-ul nostru, iar astazi ea a avut parte de o gramada de mici aventuri cu animale mici precum catelusi, pisici sau soricei, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, puteti sa o ajutati pe Miruna sa devina una dintre cele mai bune fete doctor de animale de pe site-ul nostru. Aceste micute animale sunt ranite si bolnave, iar voi dragi copii trebuie sa fiti siguri ca in cel mai scurt timp, o sa ajungeti sa vedeti cum puteti sa folositi toate ustensilele dar si medicamentele si tratamentele pentru ranile animalelor, iar voi o sa deveniti cei mai buni doctori de animale de pe site-ul nostru, unde noi jocuri cu doctori vor fi gata sa apara in cel mai scurt timp. Distractie placuta!

Instructiuni: Jucati-va folosind MOUSE-ul.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Miruna Veterinar Aventurier acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri 2019 cu doctori, jocuri cu animale, jocuri pentru copii cu animale, jocuri pentru copii cu doctori ,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 65 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Miruna Veterinar Aventurier, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Miruna Veterinar Aventurier!

Made by www.firstpixel.info