PLIMBARE CU BICICLETA DE COLORAT - JOCURI CU WINX

PLIMBARE CU BICICLETA DE COLORAT - JOCURI CU WINX

Cele mai populare JOCURI CU WINX

Descrierea jocului Plimbare cu Bicicleta De Colorat:
Plimbare cu Bicicleta De Colorat este un joc palpitant de indemanare in care le aveti in prim plan pe zanele voastre preferate din clubul winx. In acet joc va trebui sa colorati o imagine foarte frumoasa cu trei dintre fetele noastre preferate care sunt la o plimbare cu bicicletele. Va trebui sa colorati cat mai frumos acea imagine. Ca sa faceti acest lucru veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia va trebui sa selectati o culoare si sa o aplicati pe imagine unde doriti. Culorile vor fi in partea de jos a ecranului. Nu va faceti griji deoarece aveti de ales dintr-o gama foarte variata de culori pe care le veti putea folosi in joc. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Plimbare cu Bicicleta De Colorat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de colorat, jocuri cu biciclete, jocuri cu plimbari, jocuri cu winx de colorat, jocuri cu winx cu biciclete, jocuri cu culori, jocuri de pictat, jocuri cu winx club, jocuri cu winx club in romana, jocuri cu winx 3d, jocuri cu winx gratis, jocuri cu winx 2013, jocuri cu winx 2014, jocuri cu winx 2, jocuri cu winx noi, jocuri cu winx bloom, jocuri cu winx si trix, jocuri cu winx si stella, jocuri cu winx in 2, jocuri cu bloom, jocuri cu stella, jocuri cu musa, jocuri cu zane, jocuri cu printesele winx,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17415 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Plimbare cu Bicicleta De Colorat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

patri a spus 16.04.2014

e tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info