JEWEL QUEST SOLITAIRE 3 - JOCURI CU DIAMANTE

JEWEL QUEST SOLITAIRE 3 - JOCURI CU DIAMANTE

Cele mai populare JOCURI CU DIAMANTE

Descrierea jocului Jewel Quest Solitaire 3:
UN joc foarte interesnt si diferit de solitaire si totodata cu jewel quest in care va trebui sa faci cunostinta cu cartile de poker cu diamante si cristale de toate culorile si formele, iar in functie de ce carte ai in fata va trebui sa faci exact ceea ce faceai in mod obisnuit cu in jocul de solitaire clasic. Incearca sa muti toate cartile si sa gasesti asemanarile si deosebirile dintre cartile solitaire-ului astfel incat sa asezi carte peste carte si sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai in aceste jocuri de gandire si de indemanare deosebit de interesante si de frumoase. Fii cat mai atent la toate miscarile pe care le faci, incearca sa ajungi in acest fel in topul clasamentelor jucatorilor si de ce nu sa castigi topul celor mai buni jucatori de solitaire 3 in formatul Jewel Quest cu diamante si cristale colorate de diferite forme.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi jocul si sa asezi cartile cu diamante astfel incat sa reusesti sa treci de toate nivelele de dificultate pe care le ai in jocul jewels of question varianta solitaire in versiunea III.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Jewel Quest Solitaire 3 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri asemanatoare cu solitaire, jocuri solitaire 2013, jocuri cu carti, jocuri carti cu diamante, jocuri carti cu cristale, jocuri solitaire cu diamante, jocuri jewel, jocuri jewel quest, jocuri jewel quest 1, jocuri jewel quest 2, jocuri jewel quest 3, jocuri jewel quest 4, jocuri jewel quest 5, jocuri jewel quest 6, jocuri de gandire, sebi, poker, jocuri solitaire,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 46401 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Jewel Quest Solitaire 3, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Jewel Quest Solitaire 3!

Made by www.firstpixel.info