TANK MANIA - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Tank Mania :
Tank Mania este un joc special pentru baietii si pentru pasionatii de curse si de tancuri. In acest joc va trebui sa conduceti un tanc in siguranta pana la linia de sosire a fiecarui nivel. aveti grija cum conduceti tancul deoarece veti avea si o remorca si daca mergeti prea repede si se rupe lantul remorcii veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe drum veti intalnii niste stelute pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multe puncte. De asemenea veti primi puncte bonus si daca ajungeti inainte ca timpul sa se termine la linia de sosire. Daca veti avea multe puncte ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Veti primi puncte in plsu daca veti distruge obstacolele de pe drum folosind gloantele tancului. Ca sa trageti va trebui sa va folositi de mouse.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si mouse-ul pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tank Mania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu arme, jocuri cu gloante, jocuri cu tancuri cu remorca, jocuri cu tancuri de curse, jocuri tank mania, jocuri cu tancuri gratis, jocuri cu tancuri 3d, jocuri cu tancuri de armata, jocuri cu tancuri pc, jocuri cu tancuri 2013, jocuri cu tancuri 2014, jocuri cu armata, jocuri cu militari,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2656163 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tank Mania , folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

nicodanny a spus 15.05.2015

prostie

Adrian a spus 20.04.2014

e tare dar iar mai trebui mai multe nivele

hhhhhhhhhhh a spus 30.01.2014

nu se incarca

alex a spus 22.01.2014

nici la mine

BINIUC CATALIN a spus 15.12.2013

LA MINE NU SE INCARCAAAAAAAAAAAAAA

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info