PRINTESA ARIEL PUZZLE - JOCURI DISNEY

PRINTESA ARIEL PUZZLE - JOCURI DISNEY

Cele mai populare JOCURI DISNEY

Descrierea jocului Printesa Ariel Puzzle:
Printesa Ariel Puzzle este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de spirit de observatie. In acest joc o aveti in prim plan pe una din cele mai frumoase printese de la Disney si anume printesa Ariel. Scopul jocului este sa rezolvati cat mai repede un puzzle cu printesa Ariel. Desi pare usor nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si va trebui sa fiti foarte atenti si agili. Poate la inceput nu veti reusi sa-l rezolvati foarte repede dar nu trebuie sa renuntati deoarece pe masura ce exersati veti ajunge sa-l faceti tot mai repede. Dati tot ce aveti mai bun pentru a rezolva cel mai repede puzzle-ul si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Ariel.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Printesa Ariel Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sirene 3d, jocuri puzzle, jocuri cu sirene, jocuri cu printese, jocuri cu printesa ariel, jocuri cu ariel, jocuri puzzle cu ariel, jocuri de facut puzzle, jocuri princess ariel jigsaw, jocuri disney channel, jocuri disney, jocuri disney noi, jocuri disney 203, jocuri disney 2014, jocuri disney gratis, jocuri disney gratuite, jocuri disney 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31588 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Printesa Ariel Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denisa a spus 02.11.2014

la mine nu se incarca greu si pe deasupra este si frumos

conectar a spus 11.03.2014

super jocu

leonard a spus 11.03.2014

mi-a luat 5ore sa se incarce

maximilian a spus 12.02.2014

foarte prost jocu

oana andreea a spus 06.02.2014

se incarca greu ****

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info