BLOCAJ IN TRAFIC - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Blocaj in Trafic:
Blocaj in Trafic este unul din cele mai noi jocuri u camioane care va va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa va croiti drum prin blocajul din trafic si sa ajungeti la loucl de parcare. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si veti avea nevoie de multa agilitate si indemanare. Va trebui sa conduceti camionul cu ajutorul sagetilor. aveti grija sa nu intrati de mai multe ori in celelalte masini deoarece veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge cat mai repede la linia de sosire deoarece jocul este cronometrat si ati putea ajunge in topul celo mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu camioane si dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blocaj in Trafic acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu blocaje, jocuri 18 wheels trafic jam, jocuri cu masini, jocuri cu parcari, jocuri de parcat, jocuri cu ambuteiaje, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 31791 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blocaj in Trafic, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

violeta la pus a spus 20.07.2015

cel mai urat joc

chierec violeta a spus 20.07.2015

cel mai frumos joc

yon a spus 16.05.2015

tare

laurentiu a spus 04.05.2014

este cel mai tare joc

vali a spus 07.12.2013

marge joc adata

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info