TENIS IN DOI - JOCURI CU TENIS

TENIS IN DOI - JOCURI CU TENIS

Cele mai populare JOCURI CU TENIS

Descrierea jocului Tenis in Doi:
Tenis in Doi este unul dintre cele mai complexe jocuri de tenis aparute ina ceasta categorie numai aici pe cel mai bun site de jocuri, jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea mai multe variante. Puteti juca un singur meci contra calculatorului sauc ontra unui prieten de la aceeasi tastatura. Cea dea doua varianta este sa jucati un campionat in care va trebui sa treceti de toti adversarii pentru a castiga marele premiu. DAti tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si pentru a aduna cele mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Cu ajutorul tastelor w, a, s, d va trebui sa va deplasati prin teren iar cu tastele z, x, c va trebui sa loviti mingea in diferite moduri astfel incat sa ajunga in terenul adversarului. Scopul jocului este sa faceti mai multe puncte decat adversarul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Tenis in Doi.

Instructiuni: Folositi w,a,s,d pentru deplasare si z,x,c pentru a lovi
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tenis in Doi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mingi, jocuri cu fileu, jocuri cu rachete, jocuri cu mingi de tenis, jocuri cu campionate, jocuri cu turnee, jocuri cu tenis in doi, jocuri cu tenis 3d, jocuri cu tenis, jocuri twisted tenis, jocuri tenis, jocuri tenis 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 33494 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tenis in Doi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

erer a spus 17.02.2016

fserdgt

fabian a spus 24.03.2015

ia sa vedem ce petarda de joc mai e si asta

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info