TENIS IN DOI - JOCURI CU TENIS

Publicitate

TENIS IN DOI - JOCURI CU TENIS

Publicitate

Descrierea jocului Tenis in Doi:
Tenis in Doi este unul dintre cele mai complexe jocuri de tenis aparute ina ceasta categorie numai aici pe cel mai bun site de jocuri, jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea mai multe variante. Puteti juca un singur meci contra calculatorului sauc ontra unui prieten de la aceeasi tastatura. Cea dea doua varianta este sa jucati un campionat in care va trebui sa treceti de toti adversarii pentru a castiga marele premiu. DAti tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si pentru a aduna cele mai multe puncte deoarece ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Cu ajutorul tastelor w, a, s, d va trebui sa va deplasati prin teren iar cu tastele z, x, c va trebui sa loviti mingea in diferite moduri astfel incat sa ajunga in terenul adversarului. Scopul jocului este sa faceti mai multe puncte decat adversarul. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Tenis in Doi.

Instructiuni: Folositi w,a,s,d pentru deplasare si z,x,c pentru a lovi

Cuvinte cheie: jocuri cu mingi, jocuri cu fileu, jocuri cu rachete, jocuri cu mingi de tenis, jocuri cu campionate, jocuri cu turnee, jocuri cu tenis in doi, jocuri cu tenis 3d, jocuri cu tenis, jocuri twisted tenis, jocuri tenis, jocuri tenis 3d,

Jucat de: 19801 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tenis in Doi, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

fabian a spus 24.03.2015

ia sa vedem ce petarda de joc mai e si asta

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info