STRUMFI 2 OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU STRUMFI

STRUMFI 2 OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU STRUMFI

Cele mai populare JOCURI CU STRUMFI

Descrierea jocului Strumfi 2 Obiecte Ascunse:
Strumfi 2 Obiecte Ascunse este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aoparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de indemanare, agilitate si mai ales spirit de observatie. In aprtea de sus a ecranului veti avea o lista cu obiecte pe care va trebui sa le gasiti. Aceste obiecte sunt ascunse in imaginea su strumfii si sunt foarte bine camuflate. Va trebui sa fiti foarte atenti si sa dati click pe obiecte atunci cand le vedeti. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa gasiti toate obiectele inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a gasi cat mai repede obiectele deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul celor mai buni.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Strumfi 2 Obiecte Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte, jocuri cu obiecte ascunse, jocuri the smurfs 2 hidden objects, jocuri gaseste obiectele ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri cu strumfii, jocuri cu strumfi noi, jocuri cu strumfi gratis, jocuri cu pitici, jocuri cu pitici si zane, jocuri cu pitici in 2, jocuri cu pitici voinici, jocuri cu pitici pentru copii, jocuri cu pitici de gradinarit,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 17860 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Strumfi 2 Obiecte Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Strumfi 2 Obiecte Ascunse!

Made by www.firstpixel.info