INGHETATA CRESCATOARE - JOCURI EDUCATIVE

INGHETATA CRESCATOARE - JOCURI EDUCATIVE

Cele mai populare JOCURI EDUCATIVE

Descrierea jocului Inghetata Crescatoare:
Înghetata Crescătoare este un joc palpitant pentru copii in care va trebui sa il ajutati pe delfin sa aranjeze cupele de inghetata cat mai bine pentru prietenii sai. Acest joc se jaoca doar cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa formati farfurile cu inghetata dupa cum va spune delfinul. Delfinul va va spune un numar iar tu va trebui sa il formezi cu ajutorul cupelor de inghetata. Fiecare aroma de inghetata reprezinta un anumit numar: al sutelor, al zecilor si al unitatilor. Jocul este contracronometru deic trebuie sa formezi cat mai multe farfurii corecte inainte ca timpul sa se termine. In functie de cat de bine va descurcati si cat de multe farfurii ati facut veti rpimi un anumit punctaj iar daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Inghetata Crescatoare acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu inghetata, jocuri cu delfini, jocuri cu sortari, jocuri ordoneaza crescator, jocuri ordoneaza descrescator, jocuri de invatat, jocuri educative 2013, jocuri educative 2014, jocuri educative pentru copii, jocuri educative noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 18386 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Inghetata Crescatoare, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

u a spus 19.06.2016

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

natasa a spus 19.06.2016

imi place jocul dar e cam greu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info