CAMIONUL AMERICAN PUZZLE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul American Puzzle:
Camionul American Puzzle este unul din cele mai noi jocuri de indemanare aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa rezolvati un puzzle cu un camion american. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate. Jocul are doua variante, fiecare difera ca dificultate si ca modul de rezolvare. Acest joc se joaca doar cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa puneti toate piesele puzzle-ului la locul lor. Dati tot ce aveti mai bun pentru a rezolva puzzle-ul cat mai repede deoarece veti primi mai multe puncte si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru de indemanare Camionul American Puzzle.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul American Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle, jocuri de indemanare cu camioane, jocuri pazal, jocuri cu pazaluri, jocuri de facut puzzle, jocuri american truck puzzle, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 27959 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul American Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

lora a spus 09.02.2014

te iiuubb super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info