HARTA ROMANIEI - JOCURI EDUCATIVE

HARTA ROMANIEI - JOCURI EDUCATIVE

Cele mai populare JOCURI EDUCATIVE

Descrierea jocului Harta Romaniei:
Harta Romaniei este un joc palpitant de geografie care iti va testa spiritul de observatie si mai ales cunostintele despre judetele tarii. In acest joc va trebui sa puneti la locul lor pe harta toate judetele tarii noastre. Acest joc se joaca doar cu mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie s atrageti judetul din partea dreapta a ecranului pe harta la locul potrivit. Jocul este contracronometru deci trebuie sa va grabiti si sa puneti judetele la locul lor pe harta. Daca nu reusiti sa faceti acest lucru la timp veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Dati tot ce aveti ami bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai jocului. Acoprdati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Harta Romaniei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu geografie, jocuri cu harti, jocuri cu romania, jocuri cu harta romaniei, jocuri cu orase, jocuri cu judete, jocuri cu extraterestrii, jocuri de invatat, jocuri educative 2013, jocuri educative 2014, jocuri educative pentru copii, jocuri educative noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 35408 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Harta Romaniei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Trif Ioana a spus 10.10.2016

!!

Mart Adela a spus 29.12.2013

ma numesc mart adela acusi e ziua mea de 9 ani sunt pe data de 29 decembrie 2013 iar eu mam nascut in 2005 28 martie

mart adela a spus 27.12.2013

e usor si fain ma numesc mart adela locuiesc pe strada stadionului numarul 57 pildesti mam nascut in 2005 si am 8 ani in 2013

xasdfghgmmm a spus 25.12.2013

e foarte urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info