ALFABETUL - JOCURI EDUCATIVE

Publicitate

ALFABETUL - JOCURI EDUCATIVE

Cele mai populare JOCURI EDUCATIVE

Publicitate

Descrierea jocului Alfabetul:
Alfabetul este un joc special pentru copii care te poate ajuta sa inveti alfabetul dar iti testeaza si agilitatea si spiritul de observatie. In acest joc va trebui sa recunosti luterele alfabetului in ordine. In centrul ecranului vor aparea pe rand literele alfabetului, iar in jurul lor vor fi restul literelor care se vor misca in toate directile. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa gasesti acea litera din centru printre cele care se misca. Desi pare simplu nu te grabi sa judeci deoarece jocul e contracronometru si daca nu gasesti literele la timp vei pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In functie de cat de bine va descurcati veti primi un anumit punctaj si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Dati tot ce aveti mai bun pentru a reusi aceasta performanta si acordati-ne un like daca v-a palcut jocul nostru.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Alfabetul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu litere, jocuri cu alfabet, jocuri gaseste literele, jocuri cauta literele, jocuri de invatat, jocuri educative 2013, jocuri educative 2014, jocuri educative pentru copii, jocuri educative noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 15552 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Alfabetul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

giovani a spus 22.02.2014

praf joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info