MANNY ISCUSITUL IN MISIUNE - JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

ULTIMELE JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

MANNY ISCUSITUL IN MISIUNE - JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

Cele mai populare JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

Descrierea jocului Manny Iscusitul in Misiune:
Manny Iscusitul in Misiune este un joc palpitant care va va testa indemanarea si spiritul de observatie. In acest joc Manny este chemat de urgenta la casa unei femei din oras care a ramas blocata in casa. Scopul este sa treceti prin camerele casei si sa ajungeti la femeie. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si va trebui sa fiti foarte atenti, casa fiind fara curent electric. Manny este nevoit sa apeleze la un vechi prieten unealta si anume Lanterna. Cu ajutorul mouse-ului va trebui sa il directionati pe MAnny pe coridoarele casei spre camere. In ficare camera veti avea de indeplinit una numit obiectiv cu ajutorul uneltelor. Pe coridor veti intalnii niste stelute pe care va sugerez sa le adunati deoarece veti primi mai multe puncte. Daca veti avea multe puncte ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Manny Iscusitul in Misiune acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri flickers lights the way, jocuri cu misiuni, jocuri cu detectivi, jocuri cu reparatii, jocuri cu lanterne, jocuri de orientare, jocuri cu manny iscusitul, jocuri many iscusitul, jocuri cu manny iscusitul online, jocuri handy manny, jocuri cu manny iscusitul 2013, jocuri cu manny iscusitul noi, jocuri cu manny iscusitul gratis, jocuri cu manny iscusitul pentru copii, jocuri cu manny, jocuri cu manny iscusitul si fabrica de jucarii, jocuri cu unelte, jocuri cu reparatii, jocuri cu fabrica de jucarii, jocuri cu manny iscusitul si uneltele, jocuri cu unelte vorbitoare,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25387 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Manny Iscusitul in Misiune, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

andreea a spus 31.01.2014

bine

Urse a spus 14.01.2014

Imi place jocul dar este cam plictisitor asa ca ii scad un punct si ii dau nota 9.

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info