MANNY ISCUSITUL PUZZLE - JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

ULTIMELE JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

MANNY ISCUSITUL PUZZLE - JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

Cele mai populare JOCURI CU MANNY ISCUSITUL

Descrierea jocului Manny Iscusitul Puzzle:
Manny Iscusitul Puzzle este un joc palpitant de indemanare aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe cel mai descurcaret barbat, eroul nostru din desene animate Manny Iscusitul dar si pe uneltele sale vorbitoare care ii sunt mereu alaturi. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare si agilitate dar mai ales de spirit de observatie. In acest joc veti avea de rezolvat un puzzle cu Manny iscusitul si uneltele sale. Ca sa jucati acest joc aveti nevoie numai de mouse, cu ajutorul caruia va trebui sa puneti fiecare piesa la locul ei. Jocul are doua variante. Daca sunteti incepatori va sugerez sa incepeti cu prima varianta pana va obisnuiti. Dati tot ce aveti mai bun pentru a rezolva puzzle-ul cat mai repede si acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Manny Iscusitul Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu puzzle, jocuri de indemanare cu manny iscusitul, jocuri de facut puzzle, jocuri puzzle, jocuri cu pazaluri, jocuri pats picture puzzle, jocuri cu manny iscusitul, jocuri many iscusitul, jocuri cu manny iscusitul online, jocuri handy manny, jocuri cu manny iscusitul 2013, jocuri cu manny iscusitul noi, jocuri cu manny iscusitul gratis, jocuri cu manny iscusitul pentru copii, jocuri cu manny, jocuri cu manny iscusitul si fabrica de jucarii, jocuri cu unelte, jocuri cu reparatii, jocuri cu fabrica de jucarii, jocuri cu manny iscusitul si uneltele, jocuri cu unelte vorbitoare,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25819 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Manny Iscusitul Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marius a spus 30.03.2014

eu nustiu cum se porneste

andreea a spus 21.01.2014

daaaaaaaaaaa e tareeeeee jocccccccccccc

anisoaracristudor a spus 09.01.2014

e frumosssssssssss tareeeeeeeeeeeee tareeeeeeeeeeee sti ce imi place cel mai multt puzzle is frumoaseeeeeeeeeee dar vreau sa gasesc alt joccccccccccccccccccccccccccc.PAAAAAAAAAA NE VEDEM IN ALTAAAAAAAAA ZIIIIIIIIIII

anisoaracristudor a spus 09.01.2014

esteee frumosssssssssssss tareeeeeeeee

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info