AVENTURA LUI BRANZA - JOCURI CU CASA FOSTER

AVENTURA LUI BRANZA - JOCURI CU CASA FOSTER

Cele mai populare JOCURI CU CASA FOSTER

Descrierea jocului Aventura lui Branza:
Aventura lui Branza este unul din cele mai palpitante jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in prim plan pe prietenul imaginar care produce cele mai multe belele in casa Foster si anume pe Branza. Scopul acestui joc este sa il ajutati pe branza sa ajunga cat mai departe si sa adune cat mai multe puncte. Veti primi puncte in functie de cat de mult avansati. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca doar cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati cu Branza. Aveti grija la drum deoarece este plin de obstacole si daca intrati in ele veti pierde din viata. Daca vi se termina viata sau daca cadeti intr-o prapastie veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Aventura lui Branza acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu branza, jocuri cu casa foster 3d, jocuri 3d, jocuri cu cheese, jocuri de aventura, jocuri pe nivele, jocuri cu casa foster 2013, jocuri cu casa foster pentru prieteni imaginari 2013, jocuri cu casa foster, jocuri cu casa foster pentru prieteni imaginari, jocuri cu blue, jocuri cu casa foster 2013, jocuri casa foster pentru copii, jocuri cu prieteni imaginari, jocuri cu casa foster noi, jocuri cu casa foster online, jocuri cu casa foster gratis, jocuri cu casa foster tari, jocuri sportive cu casa foster, jocuri cu casa foster pentru adulti, jocuri frumoase cu casa foster, jocuri casa foster pentru prieteni imaginari, jocuri de indemanare cu casa foster, jocuri de aventura cu casa foster, jocuri cu mac si blue, jocuri cu mac,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 14916 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Aventura lui Branza, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Nicoleta a spus 02.09.2015

Nicoleta

zina besina a spus 15.02.2014

hmmmm e cam ciudat jocul

Corches Lucica a spus 15.02.2014

prost

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info