GOLD MINER - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

GOLD MINER - JOCURI CU DIAMANTE

Cele mai populare JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

Descrierea jocului Gold Miner:
Un nou joc cu aur si diamante, cristale si safire, bogatii pe care va trebui sa le agati alaturi de un carlig si o masinarie special facuta astfel incat sa ajungi cat mai bine dupa ele si sa acumulezi puncte bonus in contul tau. Gaseste solutiile potrivite astfel incat sa castigi din ce in ce mai multe puncte bonus in noile jocuri cu aur din mina de aur a lui Gold Miner. Fii atent la marile bucati de aur neslefuite pe care le poti aduna, incearca sa le culegi cat mai repede pe acelea care sunt mai mari deoarece acestea valoreaza din ce in ce mai mult, iar ceea ce conteaza in acest joc este sa fi printre cei mai buni inclusiv la bucatile si cuburile aurii mici sau pietrele pretioase pe care le gasesti in subsol, in pamant. Si pe acelea va trebui sa le agheti cu carligul pe care-l ai special confectionat astfel incat sa cuprinda cat mai multe bucati de aur care ii plac minerului gold.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa directionezi cat mai bine lansarile carligului de agatat bucati de aur si sa treci de toate nivelele de dificultate ale jocului.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Gold Miner acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mine, jocuri cu mine de aur, jocuri cu mine cu diamante, jocuri cu mine cu cristale, jocuri cu aur, jocuri aduna aurul, jocuri culege aur, jocuri cu aur in mina, jocuri cu mineri, jocuri cu mineri si aur, jocuri strange diamante, jocuri diamante si bani, jocuri cu diamante si aur, jocuri cu pietre pretioase, jocuri cu avutii, jocuri cu gold miner, jocuri gold miner 1, jocuri gold miner 2, jocuri gold miner 3, jocuri gold miner 4, jocuri gold miner 5, jocuri gold miner 6, jocuri cu diamante, jocuri cu pietre, gold miner, jocuri diamante,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 54431 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Gold Miner, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

este un joc a spus 14.05.2014

si reusesc nivelul 1

alexandru a spus 08.01.2014

jocativa metin2ro easte tare nu jocuri de bebelusi

ana a spus 30.12.2013

gfdghhjuhyrs

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info