SOFIA MEMORIE - JOCURI CU SOFIA

SOFIA MEMORIE - JOCURI CU SOFIA

Cele mai populare JOCURI CU SOFIA

Descrierea jocului Sofia Memorie:
Sofia Memorie este cel mai nou joc de indemanare aparut in aceasta categorie de jocuri cu printesa Sofia numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc iti va fi testata tinerea de minte si indemanarea. Scopul acestui joc este sa tineti minte ordinea in care au fost cantate anumite sunete. Pentru inceput trebuie sa urmariti cu atentie care note sunt cantate iar apoi sa reproduceti si voi sunetele in ordinea corecta. Daca gresiti veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai acestui joc. ca sa reusiti acest lucru veti avea nevoie de multa indemanare si va trebui sa tineti minte foarte multe sunete. Pe masura ce avansati notele for fi tot mai multe si va fi tot mai dificil sa le tineti mint ein ordinea corecta. Acordati-n un like daca v-a placut jocul nostru de memorie cu printesa Sofia. Acest joc se joaca doar cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa dati click pe note in ordinea potrivita.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofia Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri cu muzica, jocuri cu sunete, jocuri de memorie cu sofia, jocuri sofia memory, jocuri cu principesa de hohenzollern, jocuri cu regi, jocuri cu imparati, jocuri cu sofia 1, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2013, jocuri cu sofia 3d, jocuri cu sofia 2014, jocuri cu sofia si prietenii ei, jocuri cu sofia si animalele, jocuri cu sofia disney, jocuri disney channel, jocuri disney junior,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20683 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofia Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Căpitan rebeca a spus 04.02.2014

ÃŽMI PLAC FOARTE,MULT JOCURILE

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info