CAMIOANE DE RAZBOI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camioane de Razboi:
In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare la volan si mai ales de agilitate. Scopul acestui joc este sa ajungeti cu bine la finalul fiecarui nivel. Va trebui sa incercati sa ajungeti cat mai repede la linia de sosire pentru a primi mai multe puncte. Cu ajutorul punctelor va veti putea imbunatatii camionul la finalul fiecarui nivel. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa va deplasati prin teren si sa indercati sa evitati celelalte masini si mai ales obstacolele. Daca intrati in ceva va veti avaria camionul. Daca nivelul de distrugere al camionului ajunge la maxim veti pierde si va trebui sa incepeti nivelul de la inceput. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina jocul si pentru a intra in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Camioane de Razboi.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camioane de Razboi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu camioane de armata, jocuri cu camioane de razboi, jocuri cu armata, jocuri cu camioane cu roti mari, jocuri war truck, jocuri cu soferi, jocuri cu soferi pe camion, jocuri cu soferi de tir, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi, jocuri cu razboi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 18177 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camioane de Razboi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

bngdfzgv a spus 22.10.2013

sdvvsdvv fvsdvsegggggg

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info