CAMIONUL DE TRANSPORT - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Transport:
Camionul de Transport este unul din cele mai noi jocuri cu camioane aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare la volan si mai ales agilitate. In acest joc veti fi in pozitia unui sofer de tir si va trebui sa va indepliniti obiectivul din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. In fiecare nivle va trebui sa ajungeti la locul de incarcare, sa incarcati marfa iar apoi sa conduceti pana la locul de descarcare si sa o descarcati. Dupa aceea va trebui sa va intoarceti de unde ati pornit. Daca nu faceti toate acestea inainte ca timpul sa se termine veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Da tot ce ai mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. cA sa reusiti aceasta performanta va trebui sa va indepliniti obiectivul cat mai repede.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si tasta ctrl pentru a incarca si descarca camionul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Transport acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu tiruri de transport, jocuri cu camioane de marfa, jocuri carrier truck, jocuri cu soferi pe tir, jocuri cu soferi de camion, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 47159 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Transport, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Mucenica a spus 14.03.2017

Jocul este foarte tare

george a spus 17.04.2014

fain :)

kospar a spus 07.01.2014

da mia placut

marian a spus 07.01.2014

nu se ancarca

niku a spus 29.12.2013

greu a naibi se incarca :@

Daniel a spus 22.12.2013

nu se incarca

petru a spus 20.12.2013

este cel mai tare jc din lume

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info