jocuri-friv.ro

FOTBAL 2 VS 2 - JOCURI FOTBAL

Publicitate

Pou AdventuresBaga Portocala in CosLiv si Maddie DiferenteMasina Extraterestrilor 3DNimereste SagetileMaestrul Strop de Memorie

Publicitate

FOTBAL 2 VS 2 - JOCURI FOTBAL

JOC ALEATOR

Descrierea jocului Fotbal 2 vs 2:
Doi vs Doi este un joc de fotbal online in premiera avand in vedere activitatea fotbalului precum si diversele jocuri de fotbal cu care v-am obisnuit in care trebuia sa iti formezi echipa, de data aceasta va trebui sa treci la un nivel net superior si sa te pui in fata echipei, sa reusesti sa contribui cu actiuni ce te vor ajuta sa treci de toate echipele bine pregatite din liga intai de fotbal astfel incat sa reusesti sa pui mana pe marele trofeu al fotbalului. Pentru castigarea diferitelor meciuri si a altor puncte bonus in clasamentul pe care ti l-am oferit te invitam sa contribui activ la crearea echipei din cei 2 jucatori si sa incerci sa ii pui fata in fate 2 vs 2 la fel ca in oricare joc de fotbal multipayer.

Instructiuni: cu sagetile precum si tastele indicate in joc va trebui sa treci de toate misiunile pe care le ai.

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fotbal 2 vs 2, folosindu-te de un limbaj decent, fara injuraturi! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme in gasirea sau jucarea lui.

Publicitate

Citeste si comentariile prietenilor tai!

asu a spus 30.03.2014

15 0 beybe

flori a spus 22.03.2014

super

sebi a spus 12.03.2014

NASPA JOCU

,ml,m,juj,jk a spus 02.01.2014

jnmn,j

leo a spus 10.11.2013

e foarte super

aaalex a spus 03.11.2013

urat

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info