TIRUL DISTRUGATOR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tirul Distrugator:
Tirul Distrugator este unul din cele mai palpitante jocuri aparute in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc va trebui sa va idnepliniti obiectivul din fiecare nivle si sa adunati cat mai multe puncte. In fiecare nivle veti avea de distrus un anumti numar de masini. Dac anu va indepliniti obiectivul inainte sa ajungeti la linia de sosire veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Da tot ce ai mai bun pentru a termina cat mai repede deoarece veti primi puncte bonus si ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acest joc se joaca doar cu sagetile cu ajutorul carora trebuie sa conduceti tirul iar cu tasta space va trebui sa trageti in masinile inamice. Aveti grija sa nu intrati in amsinile din trafic deoarece veti pierde din viata. Daca vi se termina viata veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. ACordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru Tirul Distrugator.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru delasare si space pentru a trage
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tirul Distrugator acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu soferi pe tir, jocuri cu soferi pe camion, jocuri cu urmariri, jocuri cu distrugeri, jocuri cu impuscaturi, jocuri truck destroyer, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32596 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tirul Distrugator, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

denis a spus 26.04.2014

ii cel mai naspa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info