CAMIONUL DE GUNOI - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Camionul de Gunoi:
Camionul de Gunoi este un joc de indemanare care va va testa spiritul de observatie si agilitatea. In acest joc veti lucra ca sifer pe un camion de gunoi si va trebui s ava idnepliniti obiectivul din fiecare nivel inainte ca timpul sa se termine. In fiecare nivel veti avea de adunat o anumita suma de bani. Ca sa adunati bani va trebui sa colectati gunoiul de la casele oamnenilor. Daca nu reusiti sa va indepliniti obiectivul la timp veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Acest joc se jaoca doar cu mouse-ul cu ajutorul caruia va trebui sa dati clcik pentru a colecta banii. Aveti grija la semafoare, deoarece daca este rosu si treceti pe acolo veti pierde si va trebui sa reincepeti jocul. Pe masura ce avansati in nivele supeiroare veti avea de indeplinit obiective tot mai grele care va vor da batai de cap. DAti tot ce aveti mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori ai jocului.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Camionul de Gunoi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu camioane de gunoi, jocui de adunat gunoiul, jocuri cu gunoaie, jocuri cu soferi de tir, jocuri cu soferi pe camion, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 44706 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Camionul de Gunoi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ciprian a spus 12.01.2014

ba care il joaca este retardat mintal si dezabrat

stefanut dragos a spus 10.10.2013

noua ne place acest joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info