DIAMONDS RUSH - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

DIAMONDS RUSH - JOCURI CU DIAMANTE

Publicitate

Descrierea jocului Diamonds Rush:
Diamonds Rush este un joc foarte frumos cu diamante in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa gasesti solutiile necesare castigarii cator mai multor nivele de dificultate, cator mai multe trofee din aur pe care le poti obtine prin distrugerea diferitelor cristale, safire sau pietre pretioase de diferite forme si culori pe care le ai in noile jocuri de copii. Fii cat mai atent la fiecare miscare pe care o faci, incearca sa castigi din ce in ce mai multe activitati, sa treci de toate misiunile pe care le ai, sa ajungi sa fi in topul jucatorilor, deoarece doar asa diamantele vor avea valoare in viata ta de zi cu zi castigand in acest fel diferite activitati de mare valoare. Gaseste diaantul potrivit asfel incat sa reusesti sa il asociezi cu celelalte diamante identice si in acest fel sa ne dai o lectie tuturor castigand dintr-un foc aceste puncte bonus puse la dispozitie atat tie cat si tuturor pasionatilor noilor jocuri de indemanare.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa tragi de aceste diamante in diferitele pozitii astfel incat sa reusesti sa le pozitionezi cat mai aproape de cele asemanatoare lor.

Cuvinte cheie: jocuri cu cuburi, jocuri cu diamante africane, jocuri cu diamante indiene, jocuri cu diamante de mutat, jocuri cu diamante de spart, jocuri cu diamante de distrus, jocuri cu diamante 2013, jocuri cu diamante pentru adulti, jocuri cu diamante pentru copii, jocuri cu diamante frumoase, jocuri cu diamante de adunat, jocuri cu diamante tari, jocuri cu diamante noi, jocuri cu diamante de logica, jocuri cu diamante de indemanare, jocuri de indemanare, jocuri de copii,

Jucat de: 76242 ori

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Spune-ti si tu parerea ta!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Diamonds Rush, folosindu-te de un limbaj decent! Parerea ta conteaza pentru noi, asa ca spune-ne daca ti-a placut sau nu jocul,sau daca intampini probleme jucarea lui.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

anca a spus 04.02.2014

nu-mi place acest joc. trebuie sa tragi cu mausul.

diana a spus 01.02.2014

e bunicel

fabiana a spus 31.10.2013

este cel mai urat joc din viata mea! il dispretuiesc!

claudia a spus 28.04.2013

cine este de acord sa primeasca un joc ne dorit

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info