TIRUL CU MARFA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Tirul cu Marfa:
In acest joc va trebui sa ajungeti cu toata marfa la linia de sosire. Desi pare usor nu te grabi sa judeci deoarece drumul este plin de obstacole si denivelari si riscul de a va rasturna este destul demare. Daca te rastorni cu camionul vei pierde o viata si va trebui sa incepi nivelul de la inceput. De asemenea vei pierde o viata si va trebui sa reincepi nivelul si daca nu ajungi la timp la linia de sosire, deoarece jocul este contracronometru. Daca ti se termina toate cele 5 vieti vei pierde si va trebui sa incepi tot jocul de la inceput. Acest joc se joaca doar cu sagetile cu ajutorul caruia trebuie sa conduci tirul si cu tasta space cu care vei folosi nitro. da tot ce ai mai bun pentru a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu camioane.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Tirul cu Marfa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tiruri, jocuri cu soferi pe tir, jocuri cu soferi, jocuri cu tiruri de marfa, jocuri cu tiruri de transport, jocuri transporter truck, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane man, jocuri cu camioane de transport, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane gratis, jocuri cu tiruri, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu tiruri cu marfa, jocuri cu tiruri 2013, jocuri cu camioane 2013, jocuri cu tiruri noi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 19251 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Tirul cu Marfa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Tirul cu Marfa!

Made by www.firstpixel.info