AVIOANE DE ACROBATIE 3D - JOCURI CU AVIOANE

Publicitate

AVIOANE DE ACROBATIE 3D - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Publicitate

Descrierea jocului Avioane de Acrobatie 3D:
Un nou joc cu avioane pe care dorim sa ti-l oferim din categoria avioanelor si a jocurilor cu avioane 3D deosebit de frumos si de interesant pe care il vei adora cu siguranta si de care te vei atasa inca din primele clipe in care il vei juca deoarece grafica precum si toate celelalte detalii a acestor avioane sunt deosebit de bine realizate astfel incat ai impresia ca sunt indradevar din realitate. Mare grija la modul in care pilotul reuseste sa stapamneasca aceste avioane, deoarece nu ai voie sa faci accidente in aer, va trebui sa te feresti de toate pericolele pe care le ai si in cele din urma sa deasesti avioanele pe care le ai in fata si sa incerci ca acrbatiile pe care le faci sa fie unice pentru spectatorii adunati.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa controlezi activitatea pe care o ai in noul joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Avioane de Acrobatie 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane de acrobatii, jocuri cu avioane acrobatice, jocuri cu avioane frumoase, jocuri cu avioane in aer, jocuri cu avioane in zbor, jocuri cu avioane care zbora, jocuri cu avioane miniclip, jocuri miniclip, jocuri 3d,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 37960 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Avioane de Acrobatie 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexandra a spus 07.03.2014

hei manu pai la mine merge si ma joc acum

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info