ZBOR CU AEROPLANE - JOCURI CU AVIOANE

Publicitate

ZBOR CU AEROPLANE - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Publicitate

Descrierea jocului Zbor cu Aeroplane:
Aeroplanele fac parte din avioanele usoare si ultra usoare pe care le poti conduce foarte usor, ce sunt puse la dispozitia in mod special a instructorilor ce doresc sa invete diferitele persoane sa calatoreasca cat mai bine cu aceste avioane, sa zboare in aer cu ele pe diversele curse si intreceri ce au loc intre incepatori. Ei bine, ceea ce conteaza cel mai mult este sa iti pui mintea la dispozitie si sa reusesti sa conduci cat mai bine aceste avioane din ce in ce mai usor si mai simplu, sa treci de activitatile pe care le ai si sa depasesti toate obstacolele pe care le ai in fata ochilor.

Instructiuni: cu sagetile precum si tastele puse in noul joc cu avioane 3D va trebui sa te inveti si sa contribui la pilotarea acestui aeroplan.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Zbor cu Aeroplane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu aeroplane, jocuri cu aeroplane 3d, jocuri cu avioane usoare, jocuri cu avioane ultrausoare, jocuri cu avioane mici, jocuri cu avioane de o persoana, jocuri cu avioane pentru incepatori, jocuri cu avioane frumoase, jocuri cu avioane de zbor, jocuri cu avioane in aer, jocuri cu avioane usoare, jocuri cu avioane cu elice,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 28669 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Zbor cu Aeroplane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

claudiu a spus 17.04.2014

nustiu ce vorbiti ca la mn se incarca in 5 secunde

andreas a spus 09.02.2014

e pf jocu asta abia se incarca

austin moon a spus 04.02.2014

ma ce greu merge bagamasi...:))))

andrei a spus 03.02.2014

se incarca foarte greu

mario a spus 20.01.2014

dc se incarca asa greu da totusi cred ca e tare zicetim cum ie va rog ca se incarca greu

robert a spus 08.01.2014

aveti dreptate baieti

beni a spus 03.01.2014

se incarca foarte greu ma parca e basescu

david a spus 14.12.2013

de ce se incarca asa greu ma inerveaza

LAUT a spus 30.11.2013

E TARE

HGHFEYH a spus 30.11.2013

E TARE

mihai a spus 01.11.2013

nu se incarca

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info