CURSE CU AVIOANE 3D - JOCURI CU AVIOANE

CURSE CU AVIOANE 3D - JOCURI CU AVIOANE

Cele mai populare JOCURI CU AVIOANE

Descrierea jocului Curse cu Avioane 3D:
Intrecerile cu acest avion de curse pe care il poti gasi in categoria de jocuri cu avioane online vor fi unele dintre cele mai palpitante si mai frumoase curse, deoarece ori de cate ori vei incerca sa treci de toate misiunile pe care le ai va trebui sa cauti si sa gasesti solutii plauzibile astfel incat sa treci de toate misiunile pe care le ai, sa ajungi sa castigi fiecare cursa si intrecere pe care o ai impotriva acestor avioane de mare putere, rapide din fata ta deoarece doar asa vei reusi sa devi poate cel mai bun si mai puternic luptator impotriva acestor campioni ai aeroplanelor de 1 sau 2 persoane incadrate de cele mai multe ori in categoria usoara a avioanelor cu motor.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci cat mai bine avionul cu elice pe care il ai in cursa avioanelor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Avioane 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu avioane noi, jocuri cu avioane 3d, jocuri cu avioane de curse, jocuri curse, jocuri cu curse, jocuri cu intreceri, jocuri 3d, jocuri cu avioane cu elice, jocuri cu avioane de o persoana, jocuri cu avioane mici, jocuri cu aeroplane, jocuri cu avioane de pasageri, jocuri cu avioane de oameni, jocuri cu avioane cu oameni,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 32119 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Avioane 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

octavian a spus 28.05.2016

clas

tudor a spus 30.07.2014

Prost!

stefan a spus 24.02.2014

e un joc tareeeeee

giogio a spus 09.02.2014

naspa jocu

ioana a spus 27.01.2014

joculeste super tare

sandu a spus 02.01.2014

nu se incarca

alex a spus 01.01.2014

jocul e fooooooarte tare

valentin a spus 22.12.2013

prost joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info