ATACUL TANCURILOR - JOCURI CU TANCURI

ATACUL TANCURILOR - JOCURI CU TANCURI

Cele mai populare JOCURI CU TANCURI

Descrierea jocului Atacul Tancurilor:
Tunurile tancurilelor din noile misiuni pe care le ai in aceste jocuri cu tancuri online sunt tunuri mari pe care tu va trebui sa le folosesti cat mai bine, sa incerci sa treci de toate misiunile pe care le ai, sa ataci soldatii, militarii precum si toti cei care incearca sa iti impuna din ce in ce mai multe barieri reusind sa treci de activitatea tancurilor si sa ne demonstrezi tuturor cat de bine reusesti sa controlezi intreaga actiune a tancului pe care il ai in noul joc de copii. Ei bine, cu mare grija va trebui sa porti acest razboi impotriva acestor oameni din fata ta, sa reusesti sa treci cu bine de toate minele puse special astfel incat in momentul in care treci pe ele sa explodeze precum si daca dusmanii te inconjoara si incearca sa te impuste.

Instructiuni: cu sagetile precum si cu mouse-ul va trebui sa treci de toate nivelele de dificultate ale acestor jocuri de actiune.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Atacul Tancurilor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu tancuri in misiune, jocuri cu tancuri cu impuscaturi, jocuri cu tancuri si oameni, jocuri cu tancuri si soldati, jocuri cu tancuri si militari, jocuri cu militari, jocuri cu soldati, jocuri cu tancuri de razboi, jocuri cu tancuri in razboi, jocuri cu tancuri de lupta, jocuri cu tancuri in lupta, jocuri cu tancuri in actiune, jocuri cu razboaie, jocuri cu razboi,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 21984 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Atacul Tancurilor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Atacul Tancurilor!

Made by www.firstpixel.info