CURSE CU TESTOASELE NINJA - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

CURSE CU TESTOASELE NINJA - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Cele mai populare JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Descrierea jocului Curse cu Testoasele Ninja:
Curse cu Testoasele Ninja este un joc palpitant cu motociclete aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru www.jocuri-friv.ro. In acest joc il aveti in pim plan pe unul din cei mai bun mebri din testoasele ninja, Michelangelo. In acest joc va trebui sa il ajutati pe eroul nostru sa treaca cu bine de fiecare nivel si sa adune cat mai multe puncte. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa subestimati dificultatea jocului deoarece drumul este plin de obstacole. Daca va rasturnati veti pierde o viata si va trebui sa reincepeti nivelul. Daca vi se termina toate cele 5 vieti, veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Cu ajutorul sagetilor va trebui sa conduceti motocicleta. Pe masura ce avansati in nivele superiaore veti da de noi obstacole care va vor da batai de cap. Pe drum veti intalnii niste bonusuri pe care va sugerez sa le adunati deoarece veti primi mai multe puncte. daca va descurcati bine si aveti un scor mare puteti intra in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Curse cu Testoasele Ninja acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri ninja turtle bike challange, jocuri cu motociclete, jocuri cu motorete, jocuri curse, jocuri curse cu motociclete, jocuri cu testoasele ninja, jocuri noi cu testosele ninja, jocuri graits cu testoasele ninja, jocuri pentru copii cu testoasele ninja, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele ninja 2013, jocuri cu testoase, jocuri cu animale, jocuri cu lupte, jocuri de aventura cu tesotasele ninja, jocuri de actiune cu testoasele ninja, jocuri de indemanare cu testoasele ninja, jocuri teenage mutant ninja turtles,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20155 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Curse cu Testoasele Ninja, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

valiink a spus 17.09.2017

cool

raul a spus 02.03.2014

frumy jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info