LUPTE CU TESTOASELE NINJA - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

LUPTE CU TESTOASELE NINJA - JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Cele mai populare JOCURI CU TESTOASELE NINJA

Descrierea jocului Lupte cu Testoasele Ninja:
Lupte cu Testoasele Ninja este cel mai palpitant joc de actiune aparut in aceasta categorie numai aici pe site-ul nostru jocuri-friv.ro. In acest joc veti avea nevoie de multa indemanare, agilitate si spirit de aventura. Scopul jocului este sa ii ajutati pe eroii nostrii sa ajunga la timp la linia de sosire. Jocul este contracronometru si daca nu ajungeti la timp la finalul nivelului veti pierde si va trebui sa incepeti de la inceput. Drumul este plin de luptatori ninja care vor incerca sa va opreasca. Aveti grija si nu ii subestimati deoarece sunt destul de puternici si pe masura ce avansati vor veni tot mai multi. daca va lovesc veti pierde din viata iar daca vi se termina viata veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe drum veti intalnii niste bonusuri pe care va sugerez sa le adunati deoarece va vor da mai multa viata si timp.

Instructiuni: Folositi sagetile pentru deplasare si space pentru a ataca
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Lupte cu Testoasele Ninja acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de aventura, jocuri cu lupte, jocuri cu infractori, jocuri de actiune, jocuri cu batai, jocuri in canalizare, jocuri cu luptatori ninja, jocuri cu arme, jocuri cu sabii, jocuri cu testoasele ninja, jocuri noi cu testosele ninja, jocuri graits cu testoasele ninja, jocuri pentru copii cu testoasele ninja, jocuri cu ninja, jocuri cu testoasele ninja 2013, jocuri cu testoase, jocuri cu animale, jocuri cu lupte, jocuri de aventura cu tesotasele ninja, jocuri de actiune cu testoasele ninja, jocuri de indemanare cu testoasele ninja, jocuri teenage mutant ninja turtles,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 58291 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Lupte cu Testoasele Ninja, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

dima a spus 06.04.2014

este super

alex a spus 20.02.2014

1234565567

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info